Kennis uitwisselen in co-creatieteams

Website 102

In uw bedrijf schuilt heel wat ervaring. Een bestaand IT product. Businessinzicht. Klantenrelaties. We kunnen dan ook niet zonder uw input aan de slag. Voor de kickoff van een project brainstormen we samen over hoe het ideale team er zou kunnen uitzien. We bekijken hoe we uw mensen verder ondersteuning zouden kunnen bieden. Zo komen we tot crossfunctionele teams die samen het resultaat kunnen waarmaken.

Samenwerken in een agile omgeving

Website 127

Agile werken betekent kleine stapjes nemen. Zo krijgt de eindgebruiker doorheen het traject regelmatig kleine nieuwe functionaliteit om mee aan de slag te gaan. Bovendien kan het team na elke kleine release in een retrospective bespreken hoe hun samenwerking tijdens de voorbije fase verlopen is en hoe ze die verder kunnen verbeteren. Daarnaast zijn er ook de dagelijkse stand-ups en planningsmomenten die ervoor zorgen dat het team verder naar elkaar toe kan groeien.

Samen bouwen aan digitale transformatie

Cadl 0388

Nadenken over digitale transformatie betekent nadenken over een nieuwe manier van business voeren. Het co-creatieteam onderzoekt wat technologie echt kan betekenen voor alle onderdelen van het bedrijf en hoe IT het verschil kan maken voor de customer experience. Veranderingen als deze gebeuren niet zomaar. Alleen als alle partijen achter de plannen staan kan de verandering echt plaatsvinden en kunnen we tot een product komen dat voor iedereen meerwaarde biedt. Ook zo maakt co-creatie het verschil.

Some of our happy clients