West-Vlaams IT talent

Website 31

Een Zuid-Westvlaamse IT community. Dat misten we een beetje. In samenwerking met TVH bouwen we daarom elke dag steeds verder aan een werkplek en een community waar zowel pas afgestudeerde als meer ervaren developers terecht kunnen. We coachen elkaar en wisselen ervaringen uit zodat we samen kunnen groeien. Bovendien houden we ook in de gaten welke opleidingen ons kunnen helpen om verder te evolueren in onze rol.

Een inspirerende community

Untitled 1

We delen onze passie graag met andere geïnteresseerde en nieuwsgierige IT-liefhebbers. Zo is er onze maandelijkse K-Tech meeting, waar sprekers van in of buiten Sweet Mustard hun ervaringen komen delen en waar sommigen ook hun eerste ervaringen in public speaking opdoen. Daarnaast ondersteunen we ook graag andere meet-ups en werken we samen met scholen om lessen te organiseren of teams van stagairs bij ons te verwelkomen. Zo blijft onze community steeds verder groeien.

Een vlakke organisatiestructuur

Website 159

We zijn altijd benieuwd naar nieuwe idee├źn. Originele manieren van werken. Verrassende projecten. Daarom betrekken we graag al onze mensen in de organisatie van Sweet Mustard zelf. We werken aan een setting waarin elk idee er mag zijn en mag uitgetest worden en nodigen iedereen uit om mee te denken over de toekomst van het bedrijf.

Some of our happy clients