Terug naar overzicht

Ontdek hoe Sweet Mustard zorg draagt voor haar klanten in tijden van Corona

Het zijn uitzonderlijke tijden. Ongetwijfeld denken jullie na over hoe deze specifieke situatie op te vangen en hoe jullie het hoofd kunnen bieden aan de uitdagingen die zich de komende maanden zullen aandienen.

Lander Bouten

Beste klant

Het zijn uitzonderlijke tijden. Ongetwijfeld denken jullie na over hoe deze specifieke situatie op te vangen en hoe jullie het hoofd kunnen bieden aan de uitdagingen die zich de komende maanden zullen aandienen. We begrijpen dat in de huidige context de volgende zaken nog belangrijker zijn dan anders:

  • De gezondheid van jullie medewerkers
  • De mogelijkheid om klanten op een digitale manier te bedienen
  • De productiviteit van interne operaties, met minder beschikbare handen
  • Op de hoogte blijven en inzicht krijgen in de uitvoering en oplevering van projecten

Gelukkig beschikt Sweet Mustard over uitzonderlijke mensen, die ook in deze moeilijke tijden het beste van zichzelf geven. Onze mensen, onze cultuur en onze manier van werken garanderen dat wij optimaal blijven functioneren en jullie ondersteunen. Ook vanop afstand. En wel hierom:

  • Wij geloven sterk in betrokkenheid. Onze medewerkers blijven communiceren en contact houden. De technieken die we hiervoor normaal gebruiken (standup, planning, retrospectives, demo’s, enz…) zijn ook perfect toe te passen bij anderhalve meter afstand en verder. Via ons customer dashboard houden we jullie ook graag op de hoogte van de stand van zaken van projecten. Op een digitale en veilige manier krijg je op elk moment inzicht in de voortgang en het budget van een opdracht.
  • Wij stellen onze teams met zorg samen met competente mensen. Zij zijn onderlegd in bovenstaande technieken en het gebruik van de digitale tools die we momenteel allemaal nodig hebben. Op alle vlakken van co-creatie (business, ontwerp en ontwikkeling) kunnen wij jullie hierin begeleiden en ondersteunen.
  • Wij geloven sterk in de zelfredzaamheid van onze mensen. Daartoe werden ze ook geselecteerd. Dit betekent dat zij in alle omstandigheden zoeken naar oplossingen die werken. In tijden waar we noodgedwongen meer tijd alleen doorbrengen is dit essentieel.
  • Wij willen blijven inspireren. Ook in moeilijke tijden willen we graag het voorbeeld tonen en met jullie op zoek gaan naar pijnpunten en innovatieve oplossingen om ze effectief en efficiënt weg te werken.

Laat ons samen deze uitdaging aangaan.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info