Van design sprint tot co-creatie

Design sprint Van Marcke en Sweet Mustard

Designsprinten betekent vragen stellen. Wat hebben we nu precies nodig? En waarom willen we dat eigenlijk? Samen maken we een haarscherpe analyse van de vraag en brainstormen we over verschillende oplossingen. Ontdekken we een piste die we samen verder kunnen volgen? Dan leggen we alvast de volgende stappen vast. Misschien betekent dat een focus op UX. Of misschien kan een coach het team verder helpen. Of we kunnen natuurlijk ook een correctie team samenstellen. We zoeken naar een oplossing op maat.

Een agile proces

Agile bikablo

Agile werken betekent ook op vaste tijdstippen kleine features uitbrengen. Zo ziet de eindgebruiker regelmatig waar we aan bezig zijn en kunnen we ook regelmatig feedback verzamelen. Op die manier kan ons product groeien in de richting die door de eindgebruiker gevraagd wordt. Bovendien kunnen we op die manier regelmatig onze werkwijze evalueren. Zo komen we niet alleen tot software op maat, maar ook tot een werkwijze op maat van uw mensen.

Coaching

User experience research

Indien u ook inhouse developers ter beschikking heeft, gaan we graag samen met hen aan de slag. Zo kunnen we van elkaar leren om sneller vooruit te gaan. Deze co-creatieteams staan er niet alleen voor.

  • Onze coaches helpen uitdagen, faciliteren en ondersteunen.
  • Ze staan klaar voor interpersoonlijke en technische hulp
  • Software ontwikkelen gaat immers niet alleen om het eindresultaat, maar ook om mensen.

Ben je al overtuigd of heb je een vraag? Contacteer ons

Enkele van onze klanten