Sweet Mustard op ABISS 2017 28 Sep 2017

Sweet Mustard op ABISS 2017 28 Sep 2017

Op donderdag 5 oktober 2017 is Sweet Mustard aanwezig op ABISS.

Op ABISS kan je kennismaken met de nieuwste technologische ontwikkelingen op het vlak van software, robotics, IoT, data analytics, virtual en augmented reality, monitoring, self-learning en predictive maintenance. Deze summit en netwerkbeurs is uniek in zijn genre en richt zich tot C-levels, productie-afdelingshoofden en uiteraard IT voor grote en kleine productiebedrijven.

Bij Sweet Mustard geloven we sterk in de nieuwe trend van digitalisering in de industrie. Met de komst van bovenstaande technologieƫn zien we een tendens van versnelde digitalisering in een industriƫle omgeving. Dit alles vergt echter meer dan het introduceren van sensoren en technologie in het productieproces, dit vraagt ook een softwareproduct of platform dat het productieproces integreert met deze technologie en andere aspecten van uw bedrijf. Dit is wat we doen bij Sweet Mustard. We geloven in het op maat bouwen van de juiste digitale oplossingen voor onze klanten. Want het belang van kwalitatieve software engineering wordt steeds groter voor de toekomst van Smart Manufacturing.

Wil je meer te weten komen over hoe Sweet Mustard een meerwaarde kan betekenen bij het realiseren van de digitale ambities van je bedrijf, registreer je gratis via onderstaande link en kom langs op onze stand op ABISS.