Discovery Bootcamp

Een discovery bootcamp is een begeleid stap-voor-stap proces. Hierin gaat een team in enkele dagen het juiste vraagstuk bepalen en de richting van een oplossing ontdekken en valideren.

Voor onze discovery bootcamp haalden we onze mosterd bij de Design Thinking methodologie en bij de Design Sprint van Google Ventures.

Aanbod tot 31 maart

Door COVID-19 staan we allemaal voor nieuwe uitdagingen. Om organisaties hierin te ondersteunen geven we 1 remote discovery bootcamp GRATIS (waarde +-8.000 EUR). Contacteer ons voor meer info.

Wat zijn de voordelen van een discovery bootcamp?

Je bespaart tijd, geld en discussie.

Het is een (5-daags) proces om snel de meest geschikte oplossing te ontdekken. Beslissingen worden on-the-spot genomen en na de bootcamp weet je of je in de juiste richting denkt en waar je nog kan bijsturen. Je kan snel starten met de ontwikkeling van een idee zonder nefaste gevolgen.

We brengen alle neuzen in dezelfde richting en vinden antwoorden op fundamentele vragen. We zorgen voor een gemeenschappelijk beeld van de uitdaging, de oplossing en de mensen voor wie we de oplossing ontwikkelen.

We valideren ideeën met eindgebruikers en ontdekken wat werkt en waar we nog kunnen bijsturen. We verminderen het risico op het bouwen van een oplossing op basis van foute assumpties.

Door eerst even de tijd te nemen om te leren, kunnen we investeren in en bouwen wat wel werkt. Je kan beslissingen baseren op feiten.

In een discovery bootcamp nemen we de tijd om verschillende en niet voor de hand liggende ideeën de kans te geven. Het beste idee kan uit een verrassende hoek komen. Je kan deze alternatieve oplossingen bovendien uitproberen. Je kiest ideeën op basis van hun potentiële impact.

Vanmarcke

Wanneer heb je een discovery bootcamp nodig?

Cable Finder Design Sprint overview dragged

Wat mag je verwachten?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info