Terug naar overzicht

mateco

mateco is een specialist in het verhuur, verkoop en onderhoud machines, in het bijzonder hoogwerkers en heftrucks. mateco werkt volop aan de toekomst en bouwt hiervoor een digitaal platform met tal van applicaties die zowel de klanten als de interne operaties ondersteunen. Dit zorgt voor meerwaarde voor klanten en een vereenvoudiging van processen.

Mateco logo

De uitdaging

In de context van haar digitalisering is mateco op zoek naar oplossing om dynamische prijzen te definiëren voor haar diensten. Deze prijzen zijn afhankelijk van heel wat parameters, zoals de beschikbaarheid van machines, de kosten voor het transport en verzekering, de regio en het potentieel van de klant, enzovoort… Het bepalen van de prijs is een complex gebeuren.

IMG 20190424 115608293 IMG 20190516 135804973

Onze aanpak

Onze bijdrage

Een multidisciplinair team van Sweet Mustard helpt mateco om een applicatie te bouwen die toelaat om prijsmodellen te definiëren en ze te integreren in andere applicaties waar de uiteindelijke prijs voor de klant wordt berekend. Wij werken hierbij samen met de klant op een iteratieve manier. We helpen de complexe vraag van de business vertalen naar een praktische en eenvoudige toepassing. Op regelmatige basis worden nieuwe functies aan de applicatie toegevoegd.

Het resultaat

De applicatie laat mateco niet alleen toe om correcter en efficiënter te werken van order tot finale factuur, maar ook om nieuwe business modellen uit te werken op basis van dynamische prijszetting.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info